XARCUTERIA CAN JORDI EMBOTITS ARTESANS

“Carnisseria Xarcuteria CAN JORDI”

Fundada l'any 1970 per Jordi Pratdesaba i Concepció Codina. Som una empresa familiar que intentem ser fidels a tots els processos d'elaboració tradicionals dels productes que elaborem.

Som una empresa casolana que té el propòsit de recuperar sistemes d'elaboració tradicionals de la nostra terra.

Les matèries primeres originàries de la comarca d'Osona s'elaboren familiarment, sense adulterants, amb tota l'estima que requereixen. 

En l'actualitat portem el timó de l'empresa jo mateix, Jordi Pratdesaba Codina (fill dels fundadors), la meva muller Míriam Álvarez Ruiz, i la meva mare, Concepció Codina Capdevila, seguint el camí marcat des de l'inici. I fins ara, continuem amb la mateixa dedicació, estima, i saber fer de l'art dels oficis de la carn.

Fa uns anys, que hem apostat per donar-nos a conèixer i  promoure els nostres productes, participant en fires i Mercats de la nostra Terra, per comercialitzar productes tradicionals, i productes innovadors, i segons la temporada de l'any, fem diversos embotits, relacionats amb l'estació en que estem.

A la tardor-hivern elaborem molts tipus de bulls i botifarres, com el Bull de CALÇOTS, DE RATAFIA AMB ANOUS, DE CARXOFES AMB PERNIL IBÈRIC, DE FETGE AMB TÒFONA, EL DE CEPS AMB TROMPETES DE LA MORT, Botifarres d'ou amb alls tendres, patata i ceba, carxofa, etc...

També, i veient l'èxit aconseguit, fem fuets i llonganisses de diferents gustos com: Fuet de Formatge Rocafort, de Formatge de Cabra curat, el de formatge de llet d'ovella crua.

I en botifarres fem: amb escalivada, amb rocafort, de porc ibèric, de peres al vi, de bolets, de ceps amb trompetes de la mort, i d'altres.

 

CAN JORDI, té com a lema principal aconseguir EMBOTITS D'ELABORACIÓ PRÒPIA I ARTESANA SEGUINT ELS MÈTODES TRADICIONALS.

 

“FEM DE L'EMBOTIT UNA ART, I DE LA TÈCNICA UN PLAER PEL PADALAR”