“FEM DE L´EMBOTIT UNA ART, I DE LA TÈCNICA UN PLAER PEL PADALAR”

Des de l'inici de l'activitat empresarial, el principal lema ha estat per damunt de tot, oferir al client la màxima qualitat i regularitat dels nostres productes.

Això requereix un gran treball, ja que cal buscar sempre el millor producte dins el mercat.

A principis dels anys 70 , el propietari de la "Carnisseria Xarcuteria Can Jordi", el senyor Jordi Pratdesaba, seleccionava els porcs, i els matava ell mateix, per garantir una matèria primera  de 1ª categoria. A mitjans dels 70 i fins l'actualitat, la cria, engreix , matança, d’especejament, elaboració i venda del producte passa a formar part d'un cercle tancat, és a dir que des del naixement del porc fins que és consumit , la matèria primera segueix un camí marcat, i en cap moment intervé cap factor extern.

Des dels anys 90,  i fins l'actualitat, el fill, Jordi Pratdesaba Codina, la seva muller Míriam Álvarez Ruiz, i la seva mare, Concepció Codina Capdevila, han seguit el camí marcat des de l'inici. I fins ara, continuen amb la mateixa dedicació, estima, i saber fer de l'art dels oficis de la carn.

Per aquest motiu al fill, en Jordi Pratdesaba Codina se li va concedir el carnet d'Artesà Alimentari XARCUTER núm. 483 CX. I juntament amb la seva mare, na Concepció Codina Capdevila, se'ls va concedir el reconeixement d´EMPRESA ARTESANA ALIMENTARIA, amb el núm. EA0203CX, el qual valora, i reconeix, la producció d'embotits Artesans, amb productes de proximitat i cercle tancat.Des d'aquest any, l'empresa intenta involucrar-se en preservar el medi ambient i aconseguir reduir al màxim les deixalles . Es per aquest motiu que estem implantant la utilització de bosses orgàniques i compostables, i/o de paper.

Entre tots hem de reduir el consum de bosses de plàstic.